joi, 4 aprilie 2013

99 de pete

Recent am auzit un stand-up comic de al nostru cum că lui i se pare mincinoasă reclama la nu ştiu ce detergent, care spună că şterge 99 de pete de pe haine, dar printre ele nu e şi sperma. Wow! Şi de aici a pornit o întreagă teorie asupra tragediei lui personale, vezi Doamne, chiloţii lui devin de neutilizat deoarece, egzact, El este un gheizăr de spermă, şi deci prin urmare, ce să mai vorbim....
Acuma, dacă mă iau după nebun, la o ejaculare banală, prăpăditul ăsta nu pierde pour eternite doar chiloţii sau cerceaful, dar strică şi pereţii cuibuilui de nebunii! Deci pentru un prăpădit de orgasm, un astfel de voinic jilăveşte pereţii până la cărămidă sau placa de beton, şi de aici încolo să te ţi mucegai, infiltraţii la vecini, etc. Odată cu mucegaiul apar cine ştie ce gângănii sau Sanepidul...Poate mai rău de atât, nu mai poţi vinde casa (dacă ai un astfel de gând, desigur), îi scade preţul mai grav decât dacă ai avea vecini ţigani romi.
Nu mai amintesc de cazul în care gheizărul nostru o ocheşte pe partenera de sex. Dacă-i gonflabilă e ok, ricoşează încărcătura pe pereţi (da, iar mucegai, ştim deja...), dar dacă e vie, e nasol. Se lasă cu urmări nefaste, cu mers la chirurgul estetician, la doctorul stomatolog, la oftalmolog (dacă e intelectuală, prietenii ştiu de ce....).
Da, sunt sigur că fabricanţii de detergent au omis cu bună ştiinţă cea de a 100 pată de curăţat, pentru a evita astfel această suită de nenoriciri în cascadă.

Niciun comentariu:

Apreciaza: