joi, 21 februarie 2013

Metrou

În zilele acestea toată suflarea românească stă mută de uimire faţă de acţiunea vitejească a fraţilor întru atitudine balkan-mamaliski, bulgarii. Printr-o ciudată coincidenţă, vecinii noştri de la sud de Dunăre s-au stârnit ca ai noştri ăn ianuarie 2012 şi au dat jos guvernul. Gurile rele spun că în spatele voinţei populare ar sta undele radio ale Vo(d)cii Moscova...
Ador pornirili poporului, căci poporul Poporul nu greşete şi nu uită! O ia pe panta justiţie, justiţia rămâne pour toujours! De pildă, concetăţenii noştri, revoluţionari 2.0 (1.0 fiind generaţia revoltei din 89) din iarna lui 2012, s-au ridicat împotriva dictaturii de dreapta şi au ridicat apoi la putere dictatura stângii. Foarte bine! Acum stânga apropiată poporului a numit în frunte metroului bucureştean pe un gigel care nu îndeplineşte condiţile legale de accedere în funcţie. Aşa, şi?! E biped, are corpul acoperit cu păr, se înmulţeşte prin pui vii, e omul noi dictaturi? E! Deci, despre ce vorbim?
Poporul rămâne vigilent în continuare la derapajele puterii, se plimbă nestingherită cu metroul, iar mâine, daca va fi nevoie, va accepta şi un vraci sau alt şarlatan la căpătâiul său, cu bisturiul în mână, pe masa de operaţie.
Important este să fie de-ai noştri, nu de-ai lor!

Niciun comentariu:

Apreciaza: