miercuri, 26 septembrie 2012

Greva


Recent, drumul național DN1 București – Otopeni a fost scena de manifestare a unei greve spontane și neobișnuite. Urșii bruni și albi ai grădinii zoologice din pădurea Băneasa au manifestat împotriva a ceea ce ei au numit ”Operațiunea strategic-inconștientă de exterminare a urșilor din România”, acțiune înițiată de dna ministru Rovana Pb., și îndeplinită cu o ploaie de plumbi în piepturile nevinovatelor manifere. La manifestație au participat și câteva familii de galinacee, care au dorit prin acest gest să readucă în memoria colectivă sacrificiul suratelor lor outoare, ucise sălbatec acum 2 ani în acțiunea Gripa aviară.
Pâna la ora această niciun reprezentant al puterii nu și-a făcut simțită prezența, chiar dacă umbla zvonul că va participa dl. D. Voiculescu, supranumit Varanul. Totodată, la manifestație ar fi trebuit să participe și niște câini dingo de la sus amintita grădină zoologică, dar acest fapt nu s-a mai petrecut, pentru a nu încuraja zvonul cum că în spatele gestului ar fi stat cei de la organizația Vier Pfoten.
La încheierea manifestației de protest s-au citit o serie de mesaje de încurajare. Un grup de mesaje au venit de la niște urși dansatori aflați la cerșit în Paris și o altă serie de mesaje au venit de la niște cai pe care stăpânii lor de pe strada Zăbrăuți, i-au închis în sufragerie.
Redeschiderea drumului național DN1 a adus destulă bucurie pe chipurile participanțiilor la trafic, printre care destui bursuci și gușteri, insoțiți majoritatea de diferite căprioare și gazele botoxate și cu glezna fină.

Niciun comentariu:

Apreciaza: