marți, 13 decembrie 2011

Celelate Cuvinte


Pe 8 decembrie Celelalte Cuvinte au aniversat 3 decenii de impliniri marete, marete pentru ei si noi deopotriva. Evenimentul a fost extraordinary de bine pregatit si prezentat. Scriu asta gandindu-ma la o alta aniversare (de 19 ani!), a celor de la Pasarea Colibri. Comparatia moare in fasa.

Sper sa fi fost in sala unul din cei doi Mircea de la Pasarea Colibri sau poate vreun responsabil din partea producatorului (penibilului) lor show, care astfel ar fi fi putut sa vada ce inseamna un moment “tribute” pentru Florian Pitis sau ce inseamna scenografie pentru un debut de spectacol de asemenea anvergura!

Altfel spectacolul a fost demn de nivelul de maturitate al trupei. Si ca nicioadata, pe langa daruirea de pe scena a celor 4 membrii ai trupei, sunetul a fost imperial. Personal de mult nu am mai auzit un sunet atat de plin si clar! Basii cel putin zvantau camasa pe mine....

Cine n-a venit la spectacol are de ce sa-i para rau, pentru mine spectacolul aniversar al trupei Celelalte Cuvinte a fost Spectacolul anului 2011 (asa cum cel al trupei Ten Years After a fost al anului 2010).

Cu-vin-te, Cu-vin-te, Cu-vin-te!

Niciun comentariu:

Apreciaza: