miercuri, 21 decembrie 2011

Nutu Camataru

Conform unor surse anonime si a altora anonimizate prin depunere pe fundul Dâmboviței pe post de hopa-mitică, cu picioarele prinse în ligheane betonate, binecunoscutul Nuțu Cămătaru a primit la eliberarea din penitenciar un acvariu.

Cadoul a fost oferit de Asociația Rakeților Prinși (sau Proști), adică ARP din cadrul penitenciarului, și care spre stupoarea, indignarea și groaza cadrelor superioare din activul de conducere al penitenciarului, cât și al Ministerului de Interne, au însoțit prețiosul cadou și cu o felicitare scrisă în batjocura atât a lui Nuțu, cât și a limbii române, cităm: Lui cel mai barosan pește, care este el, marele Nuțu! Cu drag, pe curând, ai tăi Grișa, Iuri și Mișa.

Acum ori nu a înțeles, ori nu s-a prins de chestia cu pește – acvariu, important este faptul că pe Nuțu Cămataru nu l-a mișcat în niciun sens negativ aluzia, din contra. Acvariu și-a gasit locul său de cinste în sufrageria marelui om din municipiul Strehaia, înlocuind plasma 3D cu diagonala de 3 m și încadrându-se de minune, conform publicației Hinterioare Romales, ediția decembrie 2011, în triunghiul Feng-Șui, acvariu – carpeta Răpirea din Serai – staul ovăz.

De altfel, conform altor informații anonime culese sub influența alcoolului, acvariul a schimbat în bine obiceiurile arhicunoscute ale celebrului Nuțu. Astfel, pasiunea pentru cabaline a prins un nou contur. Astăzi, sufrageria din Strehaia nu mai freamătă doar de nechezatul iubiților Mannix și Clistemestra, ci și de herghelia voioasă a celor 5 căluți de mare (Hippopocamus Guttulatus), ce liniștesc prin avântul lor privirea marelui om.


O știre de ultimă oră ne informează că dat fiind scăderea aproape mistică (peste 32% față de perioada similară din 2010) a spargerilor de locuințe și a tâlhăriilor de pe aliniamentul Slatina – Strehaia – Filiași din inițiativa cetățenilor, subofițerii postului de jandarmi și poliție din Strehaia și-au făcut curaj, iar cei care au pierdut la tragerea la sorți au oferit personal marelui Om, cadou, un acvariu cu 3 căluți de mare, Bucifal, Rocinanta si El Zorab.

Niciun comentariu:

Apreciaza: