vineri, 21 septembrie 2012

...de ziua Lui...


5 ganduri la zi aniversara. Se spune despre dl. Antonescu, ca:

1) Deși toate prietenele lui au declarat că le-a oferit nopți de vis, acestea tot l-au părăsit definitiv.

2) Recent, Asociația Pescarilor din România i-a oferit funcția de președinte onorific, pentru faptul că este unica ființa umană cunoscută ce prinde în fiecare zi cel mai mare somn din întreaga lume.

3) În perioada adolescenței a interpretat pe scena liceului din Murighiol, rolul lui Făt Frumos din piesa Frumoasa din Pădurea Adormită. UNITER a premiat scena pentru abordarea personală și novatoare, Făt Frumos nesărutând-o pe Frumoasa Adormită, ci împingând-o mai încolo ca să aibă și el loc de întins lângă ea, și adormind profund.

4) Primăriile din Tulcea, respectiv București au scos plăcuțele indicatoare ce conțineau în mesaj fraza ”Vis-a-vis”, deoarece la vederea lor adormea instantaneu sprijint de stâlpi sau pereți.

5) Conform unor surse anonime de la ANI, DNA și președinția României, în vederea susținerii candidaturii la prezidențiale o serie de firme și-au făcut cunoscută intenția. Printre acestea se află importatorul de saltele Dormeo și importatorul somniferelor Rozerem, Halcion sau Estazolam. Se pare că tentativa fabricii de saltele Relaxa din Mizil a fost anulată prin ordonanță de gurvern, declanșând în acest fel o primă fisură în monolitul USL.

Niciun comentariu:

Apreciaza: