luni, 21 ianuarie 2013

Divortul secolului

Conform unor stiri lansate de Radio Şanţ, plecarea intempestivă a lui Elvis jr, alias Bănică jr. din concediul de divorţ din Dubai s-ar fi datorat unor neîmpliniri de moment şi imagine. Astfel, în noaptea de luni spre marţi, artistul s-a trezit asudat dându-şi seama că proaspătul său divorţ are şanse reduse să poate fi poreclit Divorţul secolului XXI, dat fiind faptul că în cei aproape 87 de ani rămaşi din acest secol, el se mai poate însura şi divorţa de nenumărate ori. De aceea, s-a sculat din pat, a discutat visul coşmarul cu fosta lui soţie, a tras concluziile, şi-a făcut bagajul şi s-a întors în ţară. Zâna a rămas încă vreo 3 zile ca să-şi oblojeze vânătăile de pe urma concluziilor. (Arabii ăia au în mall-uri tot ce vrei mai puţin frunze de varză....)
Ajuns acasă, i-a trimis un buchet de flori fostei doamne Bănică, Mihaela, pentru faptul că i-a îndeplinit visul de a fi fost părtaş la divorţul secolului XX ("Mulţumesc că exişti. Fane"). Neştiind adresa din Monaco a Divei, artistul a trimis florile pe adresa din Bucureşti. Astfel, cohortele de paparazzi aciuate pe lângă casa Divei au putut reţine pe pelicula fotografică îmbujorarea sfielnică şi nefirească a lui Oţil la primirea florilor.
Mai târziu, la emisiunea matinală ce a urmat primirii florilor, Dani a apărut cu o pereche nouă de blue-jeans, ce nu mai avea ca imprimeu 3D un sex masculin, ci unul feminin.

Niciun comentariu:

Apreciaza: