miercuri, 1 februarie 2012

Cozmin Gusa


Intr-o carte tiparita in 2010, si probabil scrisa in 2009, Cozmin Gusa face la un moment dat o afirmatie uluitoare. Dupa ce dezvolta teoria antagonismului Presedinte-Sistem, prin sistem intelegand un grup de “Iluminati” strans uniti sub faldurile defunctei Securitatii comuniste (teorie pe care nici nu o imbratisez, dar nici nu o contest), la un moment dat, dl. Gusa zice, citez din memorie, “Traian Basescu, cel care se aseamana pana la coincidenta cu Ceausescu (fara sa aiba destinul tragic al lui nea Nicu!) va trai clipe de cumpana fatale in 2012. Sistemul i-a pus gand rau!”

Toate acestea erau scrise alb pe negru in 2010! Culmea este ca nimeni, inclusiv Cozmin Gusa nu a facut in acest fierbinte inceput de an nicio referinta la aceasta pseudo-premonitie. Pseodo, deoarece chiar dl. Gusa spune in text ca despre aceasta data “fatidica”, 2012, a a flat de la niste obscure, dar de incredere surse.

Altfel, carte are un parcurs sinuos, aidoma comportamentului public al dl. Gusa, omul care a trecut zambind de la dreapta lui Basescu la functia de secretar general al PSD-ului.

Desi nu sunt un fan al teoriilor conspirationiste, gen Sistem (Securitatea omniprezenta) sau Guvern Mondial (Iluministi, Masoni etc), ”șopârlica” lui Cozmin Gușă din 2010 despre evenimentele din 2012 m-au pus pe gânduri.

Niciun comentariu:

Apreciaza: