joi, 14 martie 2013

Pre-cronica spectacol

Cele 7,4 milioane de spectatori reuniti la Sala Palatului cu ocazia concertului pre-natal al uriasului talent si  celebrul cantaret, Marcel Pavel aka Gaspadin Voice, au avut parte, la al 88-lea bis de o mare surpriza.
Dl. Pavel s-a lansat intr-o sarabanda de potpuriuri muzicale a la Saragosa Band (antrenand la dans aproape intreaga sala, inclusiv personal de intretinere) pe tema imnul de stat romanesc. Astfel cei prezenti, tineri si batrani deopotriva, s-au leganat pe acordurile urmatoarelor hituri: Zdrobite catuse release 1947, Te slavim Romanie release 1953, ambele capodopere pe muzica de Matei Socor, Pe-al nostru steag e scris Unire si Tricolorul. ambele compuse de neuitatul Porumbescu Ciprian.
Cloul serii a fost desigur fredonarea actualului imn, Desteapta-te, romane!, la care hidoasele apelative de Traian, Mihai, Stefan sau Corvin a fost inlocuite cu suavul Crin, diafanul Victor, impozantul Danut si cu voia dumneavostra, cel din urma, Ion Iliescu, fara de care Marcel Pavel nu ar fi fost posibil si deci ar fi trebuit inventat!

Niciun comentariu:

Apreciaza: