luni, 7 februarie 2011

Bilete online


Una din imaginile constante din perioada imediat următoare lui decembrie 1989 a fost aceea a pauperizării marilor nostri actori prin fuga spectatorilor din teatre în teatrele de actiune ale manifestariilor politice anti-iliescene. Cu trecerea anilor publicul s-a reîntors în teatre si mult încercata ta tagma a artistiilor s-a extras din hâda sărăcie.
Pentru ca noi romanii tot eram celebrii in lume pentru abilitatiile noastre intre ale IT-ului (vezi carca de angajatii in Silicon Valley, vezi cohortele de virusologi hakeri etc), mandrele noastre institutii teatrale s-au urnit inspre inlesnirea cumpararii de bilete "online"! Avantul tinea mai mult de moft, deoarece eficienta era, este si va ramane zero, totul nefiind decât butaforie, o chestie "must" întâlnită la marile teatre ale lumii, deci nu se face ca tocmai bijuteriile teatrului romanesc sa fie mai fără moț, ma înțelegi, careva sa zica altfel nu se poate...
Astfel, de departe in pozitia fruntasă a aceste mascarade se afla teatrul tzepar nr.1, poreclit de Comedie. Daca aveti chef de bataie de joc, va rog sa accesati programul de achizitionare bilete online al teatrului. Cica sanchi biletele se pot cumpara DOAR intre vineri, ora 12 si luni ora 24! Oricum din oricare vineri ora 12:00:01 pentru indeferent orice spectacol de la teatrul de comedie ati dori bilet nu veti gasi nimic. Nimic niciodată, desigur la casa de bilete găsesti si cu ora înainte, dar online nu se poate.
Bineînțeles ca și acest comportament este o mostra de respect dinspre teatru înspre spectatorii multi si prosti.
Da-le-ar Dumnezeu tot numai spectatori virtuali sa-i aplaude!

Niciun comentariu:

Apreciaza: