vineri, 11 noiembrie 2011

Vedete

Imi spunea cineva care lucreaza prin echipele astea de la mediapro sau castel (nu e asa important) si care participa la un film cu marele Nicolas Cage, o intamplare nostima. Astfel, cica vedeta si intreaga echipa era cazata printr-un hotel de-al lui Copos de la munte, si la un moment dat Nicolas Cage coboara din camera sa in holul hotelului. Turistii cand l-au vazut au inceput sa sosoteasca intre ei, iar unul mai curajos dar, cu emotie in glas, se apropie de Nicolas Cage si-l intreaba daca ar accepta sa faca o poza impreuna. Vedeta hollywoodiana accepta zambind cu gura pana la urechi si pe urma se strica de ras cand aude ca vreo 70 de turisti vor sa faca de fapt poze cu el! Insa Nicolas Cage accepta si intra in joc aruncand zambete si glume in stanga si in dreapta, participa la toate pozele, nerefuzand pe nimeni.
La un moment dat, in agitatia generala, apare, coborand din apartamentul sau, marele div Stefan Banica jr. Trece superior prin grupul de turisti, inconjurat de 7 haidamaci de badiguarzi vigilenti si amenintatori. Trece e mult spus, pluteste de-a dreptul inspre iesirea din hotel. Iese. Dispare.
Dupa un scurt moment de uluiala buna-dispozitie revine galagioasa in holul hotelui. Flash-urile camerelor de fotografiat continua sa lumineze zambetul lui Nicolas Cage.

Niciun comentariu:

Apreciaza: