miercuri, 5 iunie 2013

Epigonii lui Videanu

Fostul primar Videanu este unul dintre huliții de serviciu ai actualei puteri. Și pe bună dreptate! Tatăl bordurilor din țărișoara noastră nu a ales tăcerea filozofală precum ex-Halaicu, ci din contră se tot fâțâie prin viața politică contemporană, aspirând la funcții publice înalte (mai deunăzi bătea câmpii cu președinția...).
Deși este arătat cu degetul insistent de mass media dâmbovițeană la rubrica Așa Nu!, tocmai acuzatorii săi sunt cei care-l urmează în potlogării, proiecte vizionare. Astfel musiu general în rezervă Onțanu, a rezolvat toate problemele, dar absolut toate probleme din sectorul 2 al Capitalei și s-a apucat de schimbat borduri (exact)!
Strada Badea Cârțan a fost luată la renovare, și astfel dintr-un drum de pământ cum era până s-a aplecat duhul sfânt și novator al primarului asupra-i, va deveni o mândră arteră de circulație internațională! Sunt sigur că garanția la lucrare este sub cea a unui ventilator de pc, maxim 24 de luni dacă nu ninge iarna, nu plouă toamna și nu bate soarele vara!

Niciun comentariu:

Apreciaza: