joi, 31 mai 2012

Torje



Recent, echipa naţională de fotbal a susţinut un meci amical cu Elveţia. Ceea ce nu s-au văzut din transmisia directă a TVR1, au fost peripeţiile jucătorului Torje.
Încă de pe tunelul unde jucătorii şi arbitrii se reuniseră pentru a intra împreună pe teren, Torje a fost protagonistul unui scandal. Astfel, organizatorii i-au distribuit un copil (dintre cei cu care intră jucătorii de mână pe teren) mai înalt cu un cap decât el! Şi avea doar 10 ani... Până la urmă, cu greu s-a găsit o fetiţă mignonă, un pic mai scundă decât teribilul înaintaş, care să-l poată însoţi pe teren.
Scandalul a continuat şi după intrarea în teren, când ceilalţi copii au început să facă gălăgie (să plângă şi să ameninţe că nu or să mai doarmă duă-amiaza) şi să acuze în stânga şi dreapta, că de ce un alt copil (Torje) are voie să fie îmbrăcat în tricou galben cu tricolor, şi nu albastru şi insipid ca al lor!

Ştire de ultimă oră: FIFA s-a autosesizat din oficiu, şi dat fiind de notorietate cazul sportivilor din fostele ţări ale lagărului comunist (în special Rusia, RDG şi România) de a-şi modifica vârsta din actele oficiale, şi a demarat o anchetă pentru a descoperii vârsta reală a juniorului român, cunoscut sub numele de Torje. Declaraţiile oferite benevol de domnişoarele Mădălina Pamfile şi Ioana Manac, cum că Torje e adult, dar aşa e el mic, au fost anulate de intervenţia aproape colerică a jucătorului.

Niciun comentariu:

Apreciaza: